Være vertinne for et Dag och Natt Homeparty:
 
Ønsker du å være vertinne for et Dag och Natt homeparty og få fine smykker i gave? Som vertinne ber du inn venner og bekjente på et tidspunkt som passer deg. En Dag och Natt selger kommer til ditt homeparty og viser den aktuelle smykkekolleksjonen.

Hva får jeg som vertinne for et Dag och Natt homeparty?

Som vertinne for et Dag och Natt homeparty får du velge ut smykker fra kolleksjonen inn til en verdi av 10 % av det totale salget under homepartyet. Hvis f.eks totalsummen blir 3500 kr så får du velge smykker til en verdi av 350 kr.

Hvordan fungerer et Dag och Natt homeparty?
Homeparty, hjemmesalg eller direktesalg har økt mye i Norge i senere år. Det er et trivelig, trygt og enkelt sett å handle på. Butikken ”kommer hjem” til kunden, og dere kan i fred og ro se på smykkene sammen med venner, naboer eller kollegaer.

Dag och Natts selgere kommer hjem til deg i god tid før homepartyet og legger frem alle smykker/ produkter. Når alle er samlet forteller selgeren kort om smykkene og deretter er det tid for å se og prøve. Når dine gjester har funnet sine favoritter gjør de en bestilling og varene leveres innen kort tid til deg.

Hva skal man by på?
Mange ønsker å by på kaffe, boller og kake men det er og populært med kun enklere servering, som saltstenger og brus. Hva man byr på er helt opp til vertinnen. Gjør det gjerne så enkelt som mulig!

Å tenke på
Be gjerne flere enn du trur kommer, det pleier alltid å være noen som melder avbud. Som regel blir det mer salg jo flere som kommer, noe som gir deg som vertinne et høyere beløp å velge smykker for.
Det er selvfølgelig ikke kjøpetvang på Dag och Natt sine homepartyer.

Gjestene trenger ikke å ha med penger, de betaler til vertinnen som deretter overleverer pengene til selgeren. Dag och Natt tar ikke ut noen gebyrer, uten dere betaler bare for det dere kjøper

For å finne en selger i ditt distrikt, ta kontakt med oss på: Send oss en E-Post i dag! og fortell oss hvor du bor.
Sommer logo Til forsiden!