Produktene og deres materialer:
 
Dag och Natt Design selger trendige smykker til jenter i alle aldre. For at alle skal kunne finne sin favoritt er smykkene designet slik at kombinasjonsmulighetene er nesten uendelige. Basen for smykkene er kjeder, anheng, berlokker, kroker og ringer i rhodiumplettert messing. Fire ganger per år lanseres våre trendige sesongkolleksjoner med mye farge og herlige former. Mange smykker består av unike materialer som halvedelstein, ekte ferskvannsperler, skjell og halvedelsten som f.eks. ametysts, turkis, tigerøye, bergkrystall, jade, citrin, svart onyks. Alle sesongsmykker går at kombinere med de smykker som finnes året rundt i vår basiskolleksjon.

Dag och Natts smykker er nikkel- og blyfrie.

Alle smykker er av naturmaterialer og lagde for hånd. Dette er grunnen til at smykkene skiller seg noe fra hverandre, og på den måten er vært smykke unikt.

Dag och Natt selger også vakre sjal, smykkeskrin, slips, klokker, soya- og massasjelys. Lysen er miljøvennlig og er gjort av 100 % soyavoks. Duftene er eteriske og gjør godt for både kropp og sjel. Massasjelysene får ikke høyere temperatur enn 39 grader og helles ut på kroppen for herlig massasje. Oljen går lett inn i huden og myker opp. Mer informasjon om våre produkter kan du få av våre selgere.

       

Kombinere dine egne favoritter
I smykkekolleksjonene inngår forskjellige kjeder, anheng, kroker og låser. Disse kan du kombinere som du selv ønsker og få frem unike smykker som passer akkurat din stil. Ønsker du små kroker eller store sølvringer til din ørepynt? Liker du korte eller lange kjeder? Stort og trendig eller elegant og diskré?
Valget er ditt!
I tillegg betyr det at du får veldig mye for pengene da den samme kjeden kan bli veldig annerledes med forskjellige anheng.

For å få mer informasjon om hele vårt sortiment vennligst kontakt oss på: Send oss en E-Post i dag!  

Sommer logo Til forsiden!